GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION

| Jachtařské oblečení | Jachtařské kalhoty


Speciální edice nejprodávanějších jachtařských kalhot na moře na střední a těžké podmínky.

Zařazení: Jachtařské oblečení | Jachtařské kalhoty
Značka: Gill

Dostupnost: dotaz na dostupnost

Barva

VelikostJakou velikost zvolit?



Cena pro Vás
8 390,- Kč

GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION
GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION GILL OS2 MEN´S OFFSHORE TRS.- SPECIAL EDITION

Nové kalhoty OS2 jsou vyrobeny bez kompromisů s ohledem na max. výkon. Kalhoty jsou vyrobené z 2vrstvé tkaniny XPLORE®, která má vysokou voděodolnost a prodyšnost a také textilní technologií XPEL®, která nabízí neuvěřitelnou úroveň vodoodpudivosti, odolnosti vůči skvrnám a omezování zápachu. Kalhoty OS2 vás udrží v komfortní zóně po celou dobu plavby.

Technologie
Přepracovaná recyklace !!!! Neuvěřitelných 98 % našich pánských kalhot OS2 Offshore je vyrobeno z recyklovaných plastových lahví a recyklovaných vláken. Bez kompromisů ve výkonu jsou kalhoty vybaveny 2vrstvou tkaninou XPLORE® pro voděodolnou a prodyšnou úpravu, stejně jako textilní technologií XPEL®, která nabízí neuvěřitelnou úroveň vodoodpudivosti, odolnosti proti skvrnám a potlačení zápachu, které Vás udrží chráněné a pohodlné až do morku kostí.

Vlastnosti
Kapsy na zateplení rukou s oboustrannou fleecovou podšívkou. Hluboká stehenní kapsa s bezpečným uzávěrem. Panely odolné proti oděru pro ochranu proti opotřebení. Bod pro připojení Marine Tool/PLB. Regulace ramen na suchý zip se strečovým zádovým panelem. YKK zip s vnitřním voděodolným klínem pro ochranu před vlhkým počasím (pánský styl). Pohodlná funkce dropseat bez nutnosti odepínat výztuhy (dámský styl). Elastický pas pro lepší přizpůsobení. Nastavitelné zapínání na kotníky.

Složení látky
Vnější vrstva: 100% Nylon (recyklovatelný), Podšívka: fleece – 100% polyester (recyklovatelný), Zesílení – 60% polyester / 40% polyester (recyklovatelný)

Úhlopříčka displeje "
Hmotnost g